Agroplanta popust na sadnice

Agroplanta  voćarstvo voćarski savetnik

Voćarski Savetnik vam uz kompaniju Agroplanta nudi neverovatne popuste za kupovinu sadnica!

AGROPLANTA je rasadnik iz Velike Drenove i od ove godine partner i saborac Voćarskog Savetnika u nastojanju da svojim prijateljima, posetiocima ovog sajta, omogući da na jednom mestu mogu dobiti, uz korisne savete iz raznih sfera voćarstva, zdrave, kvalitetne i proverene sadnice po pristupačnoj ceni.

Pošto dolazimo iz nadaleko poznatog kalemarskog kraja, baštinimo vekovnu tradiciju predaka i njihova iskustva obogaćujemo najnovijim preporukama struke, vezanih kako za samu tehnologiju proizvodnje sadnica, tako i za izbor najnovijh podloga, uvodjenje novih sorti i njihovih klonova. Naše sadnice možete naći u zasadima mnogih profesionalnih voćara, kao i na okućnicama mnogih hobista širom bivše Jugoslavije, Bugarske, Češke, Slovačke i pojedinih zemalja bivšeg SSSR-a. Pored toga, od pre tri godine, imamo poseban program pakovanja sadnica za prodaju u poljoprivrednim apotekama.

Naročitu pažnju poklanjamo kvalitetu sadnica koje pakujemo, vodeći računa da prilikom pakovanja ne oštetimo korenov sistem, a da sadnica bude tako zapakovana da bez ikakvih problema može preživeti minimum tri meseca. Tajna je u vlažnom supstratu i streč foliji, kojom se koren obmotava pre nego što se stavi u PVC vrećicu. Samo ovaj način pakovanja omogućava da sadnica ostane sveža i zdrava i nakon tri meseca od pakovanja. Napomenuću i to da sve sadnice pakujemo isključivo ručno, upravo zbog nastojanja da svedemo mogućnost oštećenja korena na minimum. I na kraju, pored zvanične deklaracije izdate od relevantnih službi Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, trudimo se da svaka naša zapakovana sadnica ima na sebi prikačenu sliku ploda sorte koju nosi. Trenutno, ovakvi sadnicama snabdevamo preko 60 poljoprivrednih apoteka u Srbiji i jednu veleprodaju u Makedoniji.

Zbog velike potražnje ove jeseni voćnih sadnica i unapred ugovorenih isporuka za proleće 2016. godine, nismo u mogućnosti da za ovu sezonu sadnje za članove Voćarskog savetnika obezbedimo voćne sadnice. To će biti aktuelno tek od jeseni 2016. Ove godine u ponudi će se naći samo lozni kalemovi. Reč je o prvoklasnim kalemovima, vrhunskog kvaliteta. U prilici smo da Vam ponudimo 15 vinskih i 11 stonih sorti:

agroplanta lozni kalemovi sadnice Ponuda loznih kalemova  voćarstvo voćarski savetnik

Podloge koje tradicionalno koristimo za kalemljene su B X R Kober 5 bb i B X R SO4.

Cena za članove Voćarskog savetnika, po jednom kalemu je 50 dinara, Ovo je cena bez PDV-a ( koji iznosi 10 % ) i ne uključuje eventualneo nastale troškove slanja brzom poštom kalemova na Vašu adresu.

Nudimo Vam još jednu opciju saradnje, a to je:

UGOVARANJE PROIZVODNJE

Ugovaranje proizvodnje je opcija za sve one koji znaju šta hoće, koji unapred planiraju šta će saditi u svom voćnjaku ili vinogradu, čija nabavka sadnica nije stihiska, ne zavisi od trendova i preporuka „stručnjaka“.

Ugovaranje proizvodnje podrazumeva oblik saradnje u kome Vi dogovarate sa AGROPLANTOM da Vam proizvede i isporuči sadnice za sledeću sezonu sadnje.

Vaše je da izaberete željenu podlogu, sortu, klon i odredite potrebne količine, a naše da sve to okalemimo, proizvedemo zdrave sadnice i isporučimo ih po dogovoru.

Za sve one kupce koji imaju specifične zahteve, kao što su: da sadnica ima prevremenegrane, da prevremene grane budu na određenoj visini, da budu knip sadnice, da bude kalemljena na posredniku, visina kalema, itd, ugovaranje proizvodnje je najsigurniji način da dobiju ono što traže.

ZAŠTO UGOVARATI PROIZVODNJU?

- Ovo je najbolji i najeftiniji način da dođete do sadnica po Vašoj želji.

- Možete kontrolisati čitav proces proizvodnje sadnica.

- Ovakav vid saradnje obavezno prati potpisivanje ugovora izmedju AGROPLANTE i onoga ko ugovara proizvodnju, kojim se regulišu prava i obaveze ugovornih strana.

- Odobravamo posebne popuste za ovakav vid saradnje.


O svemu ovome, ali i još više, možete pogledati na našoj web prezentaciji: www.agroplanta.rs.

AGROPLANTA, 37245 Velika Drenova bb, Srbija, PIB 107898357

tel: +381(0) 37 725 157, mob: +381(0)63 436 095

web: agroplantarasadnik@gmail.com